In deze nieuwsbrief:

  • DC 6.1 buiten gebruik gesteld
  • Aanbevolen DuboCalc 6.0 te gebruiken
  • Aangepaste invulling gebruikersbijeenkomst 14 april
  • Introductietraining van 14 april uitgesteld

 

DuboCalc 6.1 buiten gebruik gesteld

Als gevolg van dataproblemen bij de Nationale Milieudatabase kan op dit moment de functionaliteit schaling niet gegarandeerd worden. Bij een substantieel deel van de schaalbare productkaarten worden ongeldige, negatieve waardes weergegeven. Om deze reden is DuboCalc 6.1 voorlopig buiten gebruik gesteld.

 

Aanbevolen DuboCalc 6.0 te gebruiken

Voor nu wordt het aanbevolen om DuboCalc 6.0 te hanteren. Deze versie van DuboCalc blijft online beschikbaar. Inmiddels zijn alle niet betrouwbare, schaalbare kaarten door de NMD gedepubliceerd. Voor een deel van de schaalbare GWW-kaarten is geen niet-schaalbare kaart beschikbaar.  Voor specifieke vragen over projecten kunt u terecht bij de DuboCalc Helpdesk.

 

Aangepaste invulling gebruikersbijeenkomst 14 april

  •            15.00 – 16.00 uur vragenuurtje buiten gebruik stelling DuboCalc 6.1

Vanwege het buiten werking stellen van DuboCalc 6.1 zal de gebruikersbijeenkomst een gewijzigde opzet hebben. We bieden gebruikers de gelegenheid om vragen te stellen over de ontstane situatie voor DuboCalc 6.0 en 6.1. Vertegenwoordigers van Cenosco, NMD, RWS en RHDHV zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden.

U hoeft zich niet vooraf voor deze bijeenkomst aan te melden. U kunt gebruik maken van deze link naar een Teams omgeving. U kunt nu alvast testen of verbinding maken voor u werkt.

 

Introductietraining van 14 april uitgesteld

In navolging op bovenstaande is de introductietraining DuboCalc van 14 april tot nader order uitgesteld. De introductietraining zal op een nader te bepalen datum alsnog gegeven worden.